Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním tohoto webu s jejich používáním souhlasíte.   Více informací  


Souhlas se zpracováním osobních údajů


Souhlasím se shromaždováním, uchováním a zpracováním osobních údajů, které poskytuji společnosti ePojisteni.cz s.r.o., se sídlem Praha 3, Žižkov, Bořivojova 878/35, PSČ 130 00, IČ: 284 80 406 (příp. jejím zaměstnancům). Tato data jsou potřebná k sjednání pojištění, přípravě nové nabídky anebo ke zkvalitnění stávající nabídky pro klienta nebo potenciálního klienta. V rámci zkvalitnění služeb mohou být telefonní hovory s Vámi monitorovány.

Některé údaje uvedené zájemcem při žádosti o pojištění mají povahu osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, v platném znění.

Zájemce souhlasí se šířením obchodního sdělení elektronickou formou (§ 7 zákona č. 480/2004 Sb.). Souhlas zájemce je poskytován na dobu neurčitou. Zájemce bere na vědomí, že společnost ePojisteni.cz s.r.o kdykoli v průběhu zpracování osobních údajů poskytne zájemci informace o rozsahu a účelu zpracování osobních údajů či vysvětlení ke způsobu zpracování osobních údajů.

Společnost ePojisteni.cz s.r.o. si vyhrazuje právo použít osobní data a údaje klientů společnosti ePojisteni.cz s.r.o. s cílem zasílání informací o novinkách a nových produktech a službách společnosti ePojisteni.cz s.r.o.

Každý klient společnosti ePojisteni.cz s.r.o. může kdykoliv písemně požádat společnost ePojisteni.cz s.r.o. o částečné anebo úplné odstranění jeho osobních údajů z databáze společnosti ePojisteni.cz s.r.o. kromě těch údajů, které jsou nezbytné ke správě stávajících pojistných smluv anebo jiných produktů a služeb daného klienta sjednaných prostřednictvím společnosti ePojisteni.cz s.r.o.



Mobilní web / Klasický web